Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Natur i färger: Brunt, beiget och brända toner

Hej alla natur-älskare!

Natur i färger: ”Brunt, beiget och brända toner håller oss på jorden” – Nelly.com

Ja, precis. Det är de färgerna man ska ha på sig i vår men även i sommar. Därför tänkte jag visa er massor av fina outfits från min favvobutik Nelly.com, som dessutom gjort en hel sida för färgerna – Earthy tones. Men du bör skynda dig för flera produkter finns det bara ett fåtal kvar av.

En kostym outfit 😉

Är du påväg till jobbet eller den sena sommarfesten? Denna outfit passar till det mesta eftersom den är lätt att klä upp eller klä ner.

Byxorna hittar du genom att klicka här. 

Blazern hittar du genom att klicka här.

 

Perfekta sommaroutfiten 😀

På uteserveringen, strandfesten eller när du ska på stan passar den här outfiten perfekt. Speciellt snygg blir den med dessa sandaler till eller en väska i en brunare ton.

Klänningen hittar du genom att klicka här.

Sandalerna hittar du genom att klicka här.

Inte en jumpsuit, en playsuit! <3

Precis som alternativen ovan kan du även använda den här otroligt snygga playsuiten till det. Även den tillsammans med ett par sjukt snygga skor.

Playsuiten hittar ni genom att klicka här.

Erbjudande

Inte medlem? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman