Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Njut av sommarens sista veckor..

Denna månad är det kampanj på flera butiker som passar perfekt inför sensommaren. Har du jobbat hela sommaren och vill åka på en resa innan hösten sätter igång? Boka via Hotels.com för extra återbäring. Själv tog jag sista minuten till Grekland och sitter nu på en taverna och väntar på en iskaffe. Om inte så är du kanske kvar i Sverige och njuter av de sista grillkvällarna ute. Bjud över vänner och laga en middag med dina nya köksredskap från koketsfavoriter.se !? Just nu har dem grymma rabatter på bland annat stekpannor och dem har också höjd återbäring. Finns det något mysigare än att bjuda hem vänner på en middag? Man behöver inte göra det till världens största grej, bara att man gör det.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/

I modeväg kan du fynda solglasögon hos Lensway för halva priset plus återbäring!? Toppenbra!  Jag har faktisk köpt alla mina dyrgripar till solglasögon på någon form av rea i slutet av sommaren. Perfekta tillfället! Om du istället vill köpa höstens hetaste plagg kan du göra det hos Ginatricot.se, Boohoo.se eller NA-KD.com med höjd återbäring. Den mysiga stickade tröjan eller de perfekta bootsen kommer ligga högt upp på listan inför hösten. Trots att jag sitter i 30 graders värme längtar jag hem efter höstens alla snygga plagg, mörka kvällar med tända ljus och lite rusk. Vad ser ni fram emot till hösten?

Stickad randig tröja HÄR/ Blus med polo HÄR/ Grå stickad HÄR/ Kjol HÄR/ Mysig kofta HÄR/ Boost med härligt mönster HÄR

 

Nästa inlägg kommer bli fullmatat av höstens och vinterns hetaste jackor och vad man ska satsa på. Följ mig på instagram under: raagna för mer inspiration!