Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Nya favoritprodukter för huden -Dermalogica

GOD JUL allihopa! Hoppas alla har haft en härlig julafton och får en fortsatt trevlig jul!

Jag har nu provat några nya produkter från Dermalogica i en månad och jag absolut älskar dem! Jag måste därför tipsa om mina nya favoriter. Alla produkter går att köpa på lookfantastic.se. Och just nu är det kampanj till och med söndagen den 29 december 2019 -hela 6 % i återbäring!

Special Cleansing Gel 500 ml 651:-

Den här ansiktsrengöringen är perfekt för bland- och normalhy. Den är utformad för att grundligt avlägsna föroreningar utan att störa hudens naturliga fuktbalans och få huden sval och lugn. Den består bland annat av antiinflammatorisk balsam-mynta och lavendelextrakt som lugnar huden, samt naturligt quillaja saponaria-skum som försiktigt rensar bort gifter och skräp.

Rengöringen använder jag både morgon och kväll. Jag absolut älskar den!

Daily Microfoliant 74 g 635:-

Den här är perfekt för alla hudtyper. Det är ett unikt risbaserat enzympulver som tar bort partiklar på huden och ger huden ett slätare resultat. Pulvret aktiveras med varmt vatten och då frigör den papain och salicylsyra.

Den här är så himla bra! Jag tycker verkligen att huden känns superren och mjuk efter användning. Jag använder den cirka 2 gånger i veckan på kvällar.

Multi-Active Toner 250 ml 436:-

Det här är ett ansiktsspray som fräschar upp och återfuktar huden samtidigt som den jämnar ut och förbereder huden för ytterligare fuktupptagning. Den innehåller bland annat reparerande aloe vera, fuktbindande humektander och lugnande lavendel, balsammynta och arnika som hjälper till att jämna ut huden så att den kan absorbera all fukt den behöver. Detta spray är doftfri och är lämplig för alla hudtyper.

Den här använder jag både morgon och kväll. Antingen sprayar jag den över mitt ansikte efter att jag rengjort det. Eller sprutar jag på en bomulls-pad och drar paden över mitt ansikte för att verkligen få bort allt smuts.

Skin Smoothing Cream 100 ml  729:-

Den här ansiktskrämen är perfekt för blandhy och torr hud. Det är en mediumtjock kräm som har en sanbbtorkande formula och är berikad med väldigt bra ingridienser, bland annat aloe vera-gel, gurka och arnika. Krämen ger ger återfuktning i 48 timmar och lugnar samt föryngrar den samtidigt.

Det här är nog den bästa ansiktskrämen jag har provat. Jag använder den självklart både morgon och kväll!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard