Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Nya höstfavoriter!

Happy Friday!

Nu är det väl ändå dags att uppdatera garderoben med nya höstfavoriter? Hitta tjockatröjor, jackor, skor och accessoerar hos butiker som Ellos, Lindex, Gina Tricot, Nike och många fler. Med Refunder får du givetvis alltid cashback på dina köp så skynda och fynda bland alla nya trender.

Höstfavoriter 

Här kommer några av mina favoriter! Gina Tricot har just nu massa nya snygga tjocktröjor som är perfekta för det kallare vädret. Jag hittade den här snygga där! Nya svarta byxor går heller aldrig fel och jag hittade dessa från Lindex.

Nya kängor är också ett måste och det här året behöver i alla fall jag införskaffa några nya. Jag hittade dessa från Ellos som just nu är nedsatta till 599 kr istället för 799 kr, ett kap helt enkelt! Vill du matcha väskan med mobilen så hittade jag den här jättesnygga väskan från Åhléns, den finns även i svart och beige om du vill vara mer neutral. Jag har även kollat på mobilskal från Ideal of Sweden, det finns många fina att välja på där som till exempel det här med marmoreffekt som är väldigt snyggt och typiskt för just Ideal of Sweden.

Var detta inget för dig? Då hittar du alla våra butiker inom kläder och accessoarer här.

Hoppas du får en riktigt fin helg!

Kram från Emma på Refunder