Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Nyårsklänningen från Cellbes

Hej på er!

Nu har julen passerat och jag hoppas att ni hade en fantastisk julafton och juldag. Det hade vi och jag är så nöjd med allt, det hade inte kunnat bli bättre. Fin mat och fina julklappar och självklart det bästa sällskapet. Familjen <3 Först året med min alldeles egna familj också. Men min älskade son Joel. <3

Nu får man ladda om och ladda upp batterierna för att skåla in det nya året. 2023. Helt galet att det blir 2023 om bara en vecka. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, tiden flyger verkligen fram!!

Nu vill jag tipsa er om Cellbes som just nu har höjd cashback på 5,5% så passa på att köpa din nyårsoutfit hos just Cellbes. Dem har ett väldigt stort utbud inom allt som hör till dam och herrkläder. Skor, underkläder  och julrea just nu bland annat.

Först ut kommer dem snygga eleganta klänningarna med glitter, paljetter och skimrande deltaljer

Eller passar det bättre med en svart klänning med detaljer?

En ljusare klänning utan krusiduller för den som hellre önskar det

Föredrar du färg och mönster?

Hoppas att mitt inlägg gav er lite inspiration, sen är det ju så att man givetvis inte måste köpa ett nytt plagg för nyår men OM man vill så hoppas jag ni hittat något ni tycker om. Jag vill också passa på att önska er en fantastisk nyårsafton och god fortsättning.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Vi hörs igen efter nyår, första veckan i januari. Ha det gott tills dess!

Gott nytt år!

Kram E