Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Odla dina egna tomater, du hittar allt hos Wexthuset!

Hej på er!

Dagens inlägg är i samarbete med Wexthuset och dem har just nu 5% caahback om du går via refunder. Refunder är gratis så gå med du också!

Varmare temperatur har visat sig över hela landet och solstrålarna är mycket välkomna hos oss alla. Även om jag gillar höst och vinter så längtar man ju såklart efter solstrålarna och dess verkan.

När våren kommer tänker jag att jag vill använda våran balkong till att odla tomater. Jag har verkligen fått dille på att plantera och så egna grönsaker nu. Jag har alltid tänkt att det är jobbigt och att jag inte har haft tid eller lust för det men sen jag blev mamma för 3 månader sen har många nya sidor visat sig hos mig. Hör och häpna jag kan till och med tycka att tomter är gott numera. 🙂

Jag vill i dagens inlägg visa er de sortiment som jag själv den senaste veckan letat efter och hittat inspiration ifrån. Jag har till och med gjort en ”att inhandla” lista som bara väntar på att det ska bli någon grad varmare och att det ska hålla i sig så att jag ska kunna odla tomaterna på balkongen. Det får inte vara under 8-10 grader på nätterna. Så vänta till nattfrosten är över. Enligt väderapparna så ser det ljust ut och snart kommer jag att sätta igång.

Frågan man måste ställa sig innan man drar igång med allting är:

  1. Vad vill jag odla/så/plantera?
  2. Vad är syftet? Vill jag ha ätbart som jag kan skörda eller ska det bara vara fina blomster som dekoration?
  3. Behöver mina växter speciella krukor, näring jord mm.
  4. Behövs ett växthus eller behöver du först så upp fröna i ett så kallat drivhus inomhus för att sen plantera om och successivt göra växten redo för att flytta ut på balkongen. Finns det startpaket som innehåller allt för att starta upp?

Ta reda på det. Sen är det bara att besöka www.wexthuset.com och leta upp just det DU behöver för att komma igång!

På Wexthuset kan du läsa om tips och trix och hur du lyckas med ditt mål. Gör en lista du också så sätter vi igång när nattfrosten är över och skapar en drömbalkong med en massa solröda tomater.

Detta här nedan står på min lista. Det två översta tomatsorterna passa utmärkt för att så i en kruka på balkonen och ger rikligt med söta goda tomater. Bilderna nedan visar ett startpaket som innehåller allt för att sätta igång med tomatodling och sista bilden visar vilken jord jag så småningom kommer sätta fröerna i.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E