Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Vad JAG kan gör för ER! – Olivia Hedman

Hej alla Refunder-älskare!

Jag hoppas att ni, precis som Olivia Hedmanjag (Olivia Hedman), är spänd och taggad på Refunders nya blogg. Om inte, hoppas jag att ni kommer vara det efter att ha läst det här inlägget. Mitt uppdrag till er är att hitta det senaste modet utan att hela plånboken ryker. Jag studerar och strävar därför alltid efter att hitta billiga kläder utan att de ska tappa kvalité och elegans. Ni får mer än gärna kommentera vad ni vill se och veta mer om så jag kan ge er den bästa modeupplevelsen här på Refunder. Om ni har några frågor är det bara att kommentera eller kontakta mig. Jag finns bland annat här, på min blogg eller på Instagram (klicka på respektive länk). Jag ser fram emot mitt uppdrag här och hoppas att ni vill läsa mina modetips.

Mode

Det märks att sommaren är här eftersom alla visar sina fina ben, smala som tjocka, bleka som bruna och långa som korta. Därför älskar jag klänningar som visar ben. En annan viktig egenskap är att de är bekväm och inte är allt för tight men ändå visar en fin figur. Självklart ska de även vara snygg. Därför har jag hittat åt er mina topp 4 klänningar från Gina Tricot som är ett måste i sommar. Dessa klänningar täcker mina krav som jag har på plagget, täcker de dina?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gul klänningBlå klänningRöd klänningRosa klänning 

Om du inte redan är medlem på Refunder, vad väntar du på? Bli medlem med min länk och du får 50 kr när du handlat för minst 100 kr! Klicka här!

Vi hörs! <3

// Olivia Hedman