Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Parfymer att spana in!

Parfym! Kul att få och kul att ge. Parfymen speglar mer än en doft utan en personlighet. Hur är du som person, eller den du ger doften till? Tänk på hennes karaktär och välj doft efter det. Nu listar jag några favoriter där du säkert kan hitta någon som passar. Just nu har Nordicfeel 4% i återbäring på allt du shoppar. Helt perfekt för dig som är ute efter en ny doft eller vill ge bort en.

Parfymer för alla personligheter.

La Vie Est Belle en elegant och sofistikerad doft med sensuella och blommiga toner HÄR/ 3 L’Impératrice från D&G (den ni ser på bilden) En feminin och berusande doft av saftiga exotiska frukter och ljusrosa blommor som kombinerats med en varm och aptitretande bas av mysk HÄR/ Viva La Juicy Vilda bär och mandarin, kaprifol, gardenia och jasmin. Ambra, katsuraträd, vanilj, sandelträ och bränd mandel HÄR/ Gucci Bloom, Gucci Bloom fångar andan av de moderna, mångsidiga och autentiska Gucci-kvinnorna. Noter av naturlig tuberos och jasmin skapar en oväntat fyllig, vitblommig doft på huden HÄR/ Celebrate N.O.W. Dynamisk och naturlig doft med varma basnoter av kanel och tonkabönor, som ger ett kärleksfullt, nostalgiskt och jordnära intryck. HÄR/ 

Det finns många fantastiska parfymer men som ändå inte passar mig.

Ett tips är att gå in i en butik och testa, fråga efter ett prov och känn efter några dagar och sedan klicka hem på nätet så du är säker på ditt val. Att köpa en parfym kan ibland vara rätt några hundralappar så det är bäst att veta innan och inte chansa rent rakt av. När du väl hittat rätt parfym/ parfymer så kan du njuta av den doften länge! Du har kanske någon doft att tipsa om här i detta inlägget? 

För mer inspo följ mig under: raagna på Instagram!