Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Nagellacken som är perfekta till sommaren

Nagellack är lika fint året runt. Men det är något som gör att jag tycker det blir lite extra fint på sommaren. När det är varmt och solen skiner vill man ju ha så mycket färg på sig som möjligt, så ett färgat nagellack blir ju alltid så himla snyggt! Ett tips är att använda ett Base Coat. Det blir både en bättre applicering och lacket håller mycket längre. Finns att köpa på Åhléns hemsida från Depend.

 

 

Själv brukar jag gå och göra nagelförlängning på en salong i min stad Karlskrona. Men det är inget som hindrar mig från att måla naglarna hemma ändå. Jag gör oftast naturliga naglar på salongen så det är ingen färg som syns igenom nagellacken! Viktigt att tänka på dock är att använda ett nagellackborttagningsmedel som är anpassat för lösnaglar! Jag använder mig av ett från Depend och det funkar väldigt bra!

 

 

En favorit nu till sommaren är den här härliga rosa färgen från Depend med numret 542. Den och många andra färger finns att köpa hos bland annat Åhléns. Depend har ju verkligen en färg som passar alla då det finns så många att välja mellan.

 

 

En lite ljusare och mer naturlig färg som också är en favorit är det här lacket nedan i nummer 136. Det ger ett riktigt fint lyster och glans!

 

 

Just nu har Åhléns höjd återbäring, så man får hela 6% av pengarna tillbaka fram till den 17/6 om man handlar här via Refunder! Så in och shoppa massa härliga nagellack hos Åhléns. Och gå gärna in på min blogg för mer härlig inspiration till sommaren: nouw.com/linnbernhard