Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Personlig present

Idag är det fars dag vilket fick mig att tänka på klappen till far. Har du inte köpt något än kan du alltid ge bort en upplevelse! Skriv ett kort med din tacksamhet och åk iväg för att göra något kul. Bara ni, han eller för fler i familjen. En kul sak kan ju vara att bestämma med din fars bästa väns barn/ sambo att också ge en upplevelse som dem sedan kan göra tillsammans. Själv tycker jag att det kan vara svårt att komma på en present till just min pappa, bror eller pojkvän om det inte finns något specifikt intresse som dom har. Eller vad säger ni? Om det inte är just en present till fars dag ni är ute efter är det en perfekt julklapp.

Bilder från Pinterest.se ! Olika äventyr att ge bort.

På hemsidan LiveIt.se kan du beställa en upplevelse, allt ifrån pistolskytte till köra Ferrari eller varför inte gå på vin och ostprovning?! Just nu får du 10% rabatt när du köper din upplevelse via LiveIt.se och du får också 7.5% återbäring på ditt köp! Win win! Om du inte har någon specifik upplevelse i åtanke kan du alltid köpa ett presentkort. Vill du veta mer om hur det funkar att köpa din upplevelse via LiveIt? Gå in på länken HÄR för mer information.  Upplevelserna finns runt om i Sverige så du är inte bunden att bo på någon speciell ort för att det ska passa dig. Bor den du vill ge till inte på samma ort som dig? Inga problem!

Här ser du lite olika områden där du kan hitta upplevelser för att det ska passa just den du ger upplevelsen till!

Tips på olika upplevelser och aktiviteter kommer nu! Såklart finns det många fler på hemsidan. HÄR hittar du länken för att köra Ferarri/ Ost och Vinprovning HÄR/ Takvandring HÄR/ Fallskärmshopp HÄR/ Spökmiddag HÄR/

Vad är bättre än en upplevelse?

Detta är något som är perfekt till jul! Jag älskar att ge bort upplevelser till jul, alltid något som uppskattas och kul att göra tillsammans. Såklart är detta något du kan ge till alla dina familjemedlemmar, vänner eller personer du håller kära.

Följ mig på instagram under: ragna för mer inspo!