Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Planera enklare med almanackor ifrån Kalenderspecialisten!

Hej på er!

I dagens tider kan det vara bra att ha en almanacka så att man kan planera sin och familjen aktiviteterna och andra händelser i veckan. På Kalenderspecialisten hittar du massor med olika almanackor och kalendrar som passar alla olika ändamål och familjer.

Beställ ifrån färdiga mallar som du finner på hemsidan eller skapa din och familjens egna med era egna bilder. Se förslag nedan.

Det är inte bara kalendrar som kalenderspecialisten har, även om de är det som dem är just specialister på. Dem har en massa roliga spel för alla åldrar.

Det går och välja och vraka bland mycket på denna hemsidan. Dem har även posters…

Anteckningsblock, linjerade, rutade, prickade för alla olika uppgifter.

Gå in och kika på hemsidan, du kanske hittar något du behöver eller som skulle underlätta din planering och göra det på ett roligt sätt.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E