Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Play unstoppable med LEGO!

Hej på er!!

Vågar man säga att våren är här nu? Har ni sett några vårtecken ännu? Vitsippor, fågelkvitter och en värmande sol till exempel?

Snart är vi där och alla kommer uppleva det så småningom oavsett vart man bor i vårat avlånga land.

I dagens inlägg vill jag tipsa om LEGO och att dem har höjd cashback just nu på hela 3%, vilket är dubbelt så mycket än vanligt. Så funderar du på att köpa LEGO till någon så glöm inte att gå via Refunder.

Det finns idag väldigt många olika Legoserier. Friends, Star wars, Harry Potter, Disney, listan kan göras lång. Jag har kikat på hemsidan och valt ut några som jag vill tipsa om och ge er en känsla av nyfikenhet.

Glöm inte, LEGO är inte bara för barn utan även för vuxna. Det är många vuxna som bygger med Lego, själva eller tillsammans med sina barn. Då kan man samarbeta och få bygget att sakta men säkert växa fram tillsammans, en rolig familjeaktivitet helt enkelt.

Vill man bygga blommor så kan man göra det. Jag och min sambo köpte de blomsterarrangemanget som du finner längst ner till vänster, roligt och pilligt bygge men så fint det blev, många som har varit här och kommenterat att det var fint och roligt att det var i lego.

Just nu har dem dessutom mindre påskgåvor som man kan få plats med i ett påskägg. En ovanlig present som garanterat kommer gå hem till legoälskaren!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E