Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Presenttips till Alla hjärtans dag!

God förmiddag!

På tisdag firar vi Alla hjärtans dag! Ta vara på dagen och visa den du bryr dig om lite extra kärlek. Passa på att överraska familjen med en en mysig middag, skicka ett blomsterbud till mamma eller din favorits dröm gå i uppfyllelse med en upplevelsepresent. Här kommer våra bästa tips på hur du överraskar på bästa sätt! ❤️

 

PRESENTTIPS TILL ALLA HJÄRTANS DAG

Här har vi tipsen för både henne och honom! Vad sägs om att överraska med en ny parfym, denna från Hugo Boss luktar otroligt gott vill jag meddela. Passar perfekt som en present till någon du tycker om. Vill du istället ge ett fint smycke så tycker jag detta halsband är väldigt fint och stilrent och kommer passa till alla outfits. Finns såklart i både silver och guld!

Choklad är också en given present tycker jag för Alla hjärtans dag. Det här provkitet tycker jag är en kul present så kan personen få upptäcka nya smaker på choklad. Vill du ge ett kit så kan chokladen passa bra tillsammans med dessa koppar från Bluebox!

Vill du istället ge en upplevelse att ge till någon du tycker om så kan middag och bio aldrig gå fel. Bor du långt bort från den du vill uppmärksamma den här dagen så kan du givetvis skicka de klassiska rosorna till personen. Den här asken med rosor från Euroflorist tycker jag både är söt och visar verkligen att man tänker på personen.

Hoppas du hittar den bästa presenten till personen du tycker om!

Kram från Emma på Refunder