Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Prime day är tillbaka – 11-12 juli

Hej på er!

Hoppas att ni njuter av sommaren och gör allt det där som ni tänkt att ni vill göra. Vi har bockat av en del och mer ska det bli. Vi njuter för fullt!

Men vet ni vad? Prime day är tillbaka, den 11-12 juli så kan du som är medlem handla med fantastiska priser på Amazon. Prime Day Amazons årliga rea bara för Prime-medlemmar kommer den 11:e och 12:e juli 2023! Prova Prime gratis i 30 dagar* redan idag och få tillgång till alla Prime Day-erbjudanden som du kan köpa med cashback (upp till 3.5% t.o.m den 12:e juli 2023) samt alla andra förmåner som Prime leverans, Prime Video, Prime Gaming med mera. OBS! Ingen cashback för Prime-provperioden.

Vad kan man hitta då? Till fyndpriser? Det kan vi väl kika på här nedan. Ett litet axplock bara. Amazon har galet många prylar och allt mellan och jord.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E