Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Prisvärd ögonskuggspalett med varma färger

Ögonskuggspalett – Meet Your Matte 149:-

Kolla den här superfina ögonskuggspaletten! Jag verkligen ÄLSKAR den här typen av paletter med varma skuggor. Till vardags använder jag oftast en röd-orange färg på ögonlocket som jag blandar ut med en brun färg. Jag tycker att det blir en riktigt snygg vardagslock som dessutom framhäver blåa ögon. Eftersom det även finns en mörkare färg längst ner till höger i paletten går det ju också att göra mer festligare ögonsminkningar.

Paletten har jag köpt via Refunder på H&M. Just nu får man 1.5 % i återbäring på hela sin beställning!

För att verkligen få ögonskuggan att hålla sig på plats och fin under hela dagen är det bra att använda en ögonskuggsprimer som bas. På H&M:s hemsida finns dessvärre ingen sådan primer för tillfället, men jag har hört mycket bra om Prime Time Eyelid Primer från bareMineral. Den är just nu på 20% rabatt och finns att köpa på Nordicfeel. Självklart får man även på Nordicfeel återbäring om man handlar via Refunder; upp till 5.5%!

1. Aubergine Dream 2. Ready Set Go 3. Smoky Essentials 4. Vintage Rose

H&M har även flera andra olika paletter. Ovan är några exempel på riktigt fina färger. Framför allt tycker jag att nummer 2 och 4 är SUPERFINA! Samtliga paletter kostar 149 :- vilket är ett bra pris för en bra palett!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard