Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Redo för vardagen?

Hej!

Är det Back to skola eller jobb? Oavsett vilket så är det hög tid för back to vardag och dags att få mer rutin på dagarna. Här kommer tipsen på ryggsäckar som rymmer jobbdatorn eller matsäcken till utflykten med skolan, kalendern som hjälper dig hålla ordning på dagarna, nya gympakläder till barnen eller träningskläder till gymstarten och även tips på de små prylarna som gör skol-/jobbstarten extra rolig.

Back to vardag i härligt glada färger

 

Om värmen dröjer sig kvar kan en kylväska för matlådor vara den perfekta investeringen, speciellt tillsammans med en vattenflaska som håller kylan. Packa skolsaker eller träningskläder i färgglad ryggsäck eller gymbag för att enkelt få med allt som behövs. Tillsammans med en elevkalender och pennor i peppiga färger eller ett smart pennskrin kan du enkelt planera din vardag. Med en powerbank riskerar du aldrig att få slut på batteri och tillsammans med ett par riktigt bra hörlurar kan du stänga in dig i dina studier vart du än är.

 

Klassiska toner till hösten

 

Packa snyggt i antigen en stilren svart ryggsäck eller en sportigare vit ryggsäck som rymmer såväl datorn som padelutrustningen. Håll koll på pennorna i väskan med ett snyggt pennfodral och förenkla både laddning och skärmdelning med den praktiska USB universal synk och laddarkabeln.

Ta med lunchen till skolan eller jobbet i en praktisk matlåda i glas. Med termoskoppen har du alltid varmt kaffe med och du kan även hålla drycken kall och smaksatt med en praktisk termosflaska. Missa inte att Ramlösa FOKUS hjälper dig att fokusera hela eftermiddagen. Glöm inte heller att ta med dig hörlurarna att lyssna på din favoritmusik eller podd på vägen eller på gymmet.

Kram från Ellinor på Refunder