Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Rituals – För ett lyxigare liv

 

Gillar du också att ta hand om kroppen? För mig är det något väldigt viktigt, och jag älskar att skämma bort mig själv med lyxiga produkter ifrån rituals.

 

Jag har en stor samling av rituals produkter och använder dessa varje dag.
Idag vill jag tipsa dig om ett urval av mina favoritprodukter.

 

Rituals har många olika produkter. Allt från parfym till hår- och hudvårdsprodukter, doftpinnar och mycket mer.

 

 

Ritual of Ayurveda


Ett liv i balans är filosofin bakom Ayurveda, läran om livet. Den här uråldriga filosofin från Indien hjälper dig att förbättra din hälsa och ditt välmående genom att rena och ge näring till dina energier. The Ritual of Ayurveda har noggrant skapats för att stötta den här livsfilosofin och erbjuder ett sortiment av lyx för kropp och hem, med produkter som hjälper dig balansera kropp, sinne och själ. – rituals.com


Harmonizing Foaming Shower Gel

Den här produkten tycker jag alla bör ha i duschen. Den är i skumform och räcker väldigt länge. Samma doft som handkrämen, så om du vill uppleva den härliga doften även efter duschen så kan du använda dessa i kombination.

 

Roses from India Fragrance Sticks

Ge ditt hem en en fräsch och avkopplande doft med dessa doftpinnar. Jag har dessa i vardagsrummet och dom ger verkligen en härlig atmosfär. Finns i två olika storlekar och även i många olika dofter.

 

Hydrating Hand Lotion

En mjukgörande handkräm med en fantastisk doft och bra egenskaper. Den här produkten använder jag nästintill varje dag. Då jag jobbar som snickare kan mina händer bli torra och spruckna. Då hjälper den här handkrämen väldigt bra!

 

 

 

Rituals of Dao


Dao är en gammal kinesisk filosofi som kretsar kring att uppnå perfekt harmoni mellan Yin och Yang. Med fokus på att berika din Yin-energi hjälper vår The Ritual of Dao-serie dig att hitta inre lugn och ro i ditt upptagna liv. – rituals.com


Night Balm For The Hands

Den här produkten använder du innan du går och lägger dig, som en del av kvällsrutinen. Jag tycker den doftar väldigt fräscht, med inslag av natur.

 

Calming Shower Oil

En lugnande duschkräm. Den kan appliceras över hela kroppen. Samma doft och egenskaper som tidigare produkter. Jag brukar använda den här produkten efter en lång och stressig arbetsdag för att komma ner i varv.

 

Relaxing Serum

Ett serum som hjälper emot stress. Du smörjer in serumet på tinningarna, pannan eller halsen och doften ger dig då en avkopplande känsla.

 

 

 

Rituals of Sakura


Japan har en rik tradition som är full av ritualer. Den vackra körsbärsblomman symboliserar kärlek och lycka. Den årliga ritualen med fallande blomsterblad ses även som spirandet av nytt liv. Låt varje dag bli en ny början med de härligt doftande produkterna från Sakura-ritualen. – rituals.com


Miracle Wipes

Ansiktsservetter som tar bort smink och orenheter. Luktar väldigt gott med inslag av aloe vera, lotusblomma, rismjölk och det japanska Sakura-trädet (japanska körsbär).

 

Softening Rice Scrub

Finkorning kroppsskrubb som tar bort döda hudceller och kan användas över hela kroppen. Lämnar din kropp med en härlig lyster och en fräsch doft.

 

Magic Touch Body Cream

En kroppslotion som gör kroppen mjuk och len. Kan användas efter en dusch med duschkräm från samma serie.

 

 

 

 

Rituals of Hammam


Inspirerad av en av världens äldsta rengöringstraditioner, har the Ritual of Hammam omsorgsfullt tagits fram för att möta den moderna världens behov. Slut ögonen och känn värmen från din egen personliga ceremoni för välbefinnande. – rituals.com


Black Soap

En tvål som rengör på djupet. Tar bort döda hudceller och lämnar huden silkeslen. Ett bra tips är att använda den tillsammans med Kessa handsken.

 

Refreshing Foaming Shower Gel

Den fräscha eucalyptus och rosmarin ger en ren och lyxig känsla. Den här produkten brukar jag använda efter en varm arbetsdag eller ett träningspass då den har en svalkande effekt.

 

Sea Salt Hot Scrub

En kroppskrubb som exfolierar huden med hjälp av havssalt och dess varma ingefära. Du kommer känna en varm känsla och huden blir mjuk och len efteråt. Den fungerar bäst efter användning av föregående produkt, Black Soap.