Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Rituals of Sakura -mina favoritprodukter

För några månader sedan gjorde jag ett inlägg och tipsade om produkter från Rituals och här kommer ett liknande inlägg igen för åh vad jag älskar dessa produkter! Rituals är verkligen ett riktigt bra märke med bra kvalité och bra priser. Jag tänkte idag tipsa om tre favoriter.

Produkterna jag länkar är från nicebeauty.se där man får 4% i återbäring om man handlar via Refunder samt från åhlens.se där man får 2% i återbäring.

Sakura Magic Touch BodyCream 169:- (211🙂

”Det här är den mest populära kroppskrämmen från RITUALS, vilket ger din hud allt som behövs för att blomstra. Denna rika grädde ger intensiv näring till huden och har en speciell teknik som gör att den är otroligt lätt att applicera trots sin djärva konsistens. Med en kombination av antioxidanter, vitamin E och asiatisk centella, lämnar den huden mjuk och välplejad. Dessutom är det också berikat med körsbärsblom, vilket för japanen symboliserar naturens återfödelse och renhet, liksom extrakt av rismjölk som gör huden smidig. Dessa två ingredienser ger grädden en underbar och avkopplande doft som samtidigt skämmer bort huden, förstår också sinnena”.

Sakura Fragrance Sticks 250:-

”Det här är en doftfräschare som gör att hela ditt utrymme utstrålar kärlek, lyx och harmoni utöver det vanliga. Doftpinnar sticker ut ur det vackra vita glaset för att sprida aromen runt rummet på ett naturligt och balanserat sätt. Anteckningarna består av körsbärsblommor och rismjölk”.

Doftpinnarna ingår även i Sakura renewing Collection 408:- (510🙂

Sakura Celebrate Each Day Body Scrub 158:- (198🙂

”Det här är en lyxig kroppscrubb som innehåller en kombination av socker och mjukgörande oljor. Denna delikata blandning är speciellt utformad för att vårda och närma även den torra huden och försiktigt och intensivt döda hudceller. Det är berikat med körsbärsblom, som är de känsliga och bräckliga blommorna i det japanska körsbärsträdet”.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard