Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Rutigt är rätt!

Rutor på byxan, kjolen eller på jackan? Rutigt är hett just nu.  Är det inget för dig? Då funkar det lika bra med andra mönstrade plagg! Ränder, blommor eller grafiska mönster. I dagens inlägg får ni tips på mina rutiga favoriter från Nelly.com som ni kan shoppa via Refunder och få återbäring tillbaka.

Här har jag min rutiga jacka med en mössa i samma gröna nyans. Till de har jag en grå-beige Hoodie och manchesterbyxor i samma färg. Avslappnat och skön outfit perfekt en vardag!

Matcha rutigt på olika sätt!

De rutiga plaggen passar till allt från vardags till fest. En rutig kavaj eller kjol känns väldigt sofistikerat och klassiskt, medan en oversize boxig jacka med rutor känns lite coolare. Jag tycker om att matcha lite coolare plagg med bling bling, medan jag gärna matchar de mer sofistikerade plaggen med en grövre känga eller något i den stilen.

Om du har ett rutigt plagg med någon färg i är det snyggt att plocka upp den i din outfit. I jackan till vänster ser ni lite gul/aprikos färg och till denna jackan hade jag matchat med en mössa eller keps i en liknande färg. I byxorna är det lite blått och en stickad tröja i den blå nyansen hade varit superfint till! Till dessa byxor hade jag även haft ett par höga klackar och ett par superblingiga örhängen till för att klä upp dem för fest.

Shacket jacka från Pieces HÄR, bälte i midjan och knäppning framtill. Overshirt från Selected Femme i croppad modell hittar ni HÄR, verkligen så snygg! Kavaj från Y.A.S i oversize modell HÄR. Så fin klänning! Ballongärm med resår kant och midi modell HÄR. Byxor från Fabienne Chapot i rak modell HÄR.

Hoppas ni hittade något plagg som faller i smaken! Eller bara inspo till rutigt. Är du vanligtvis inte en person som gillar rutiga plagg? Då kanske du kan satsa på något smårutigt plagg i dova färger. Klänningen är ett bra exempel, rutig men samtidigt diskret.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna