Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sa någon nya butiker?

Hejsan!

Nu har jag roliga nyheter! Refunder har fått in några nya butiker som jag vill lyfta i det här mailet.

Sothie

Först ut är SothieSothie har ett stort och brett sortiment av parfym, hårvård, hudvård och make-up men också mycket annat som tillbehör, värmeverktyg och produkter för ditt hemma SPA. I sortimentet finns Olaplex, Kerastase, Kevin Murphy, Björk, Hugo Boss, Prada, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Paris Hilton och många fler.

Richmond & Finch

Sedan har vi Richmond & FinchRichmond & Finch säljer mobilskal som sticker ut. Med en ny kollektion varje säsong inspirerad av rådande modekollektioner vill Richmond & Finch att deras case ska vara en ”need-to-have” accessoar. Richmond & Finch sticker ut från mängden med sin särpräglade omslutande metallboard som löper över caset tillsammans med metallringen runt kameran.

Synoptik

Sist men inte minst har vi SynoptikSynoptik är en av de ledande optiker-kedjorna i landet. På Synoptik kan du inhandla de populäraste modellerna av solglasögon och ett stort utbud av linser, med snabb leverans från kända varumärken såsom Ray-Ban, Gucci, Versace, Saint Laurent, Burberry, Dailies, Acuvue, Precision1 och många fler. Hos Synoptik kan du se hela sortiment och utbudet av glasögon, linser, solglasögon och abonnemang.

Hoppas ni är lika taggade på dessa butiker som jag är!

Kram från Emma på Refunder