Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sensationell hudvård -Rituals

Jag fyllde ju 18 år nu i mitten av sommaren som jag nämnt i tidigare inlägg. Min underbara pojkvän gav mig då en hög med olika födelsedagspresenter, bland annat ett sätt från älskade Rituals. Han har full koll på vad jag gillar, både i doft och färg/förpackning. Så, sättet nedan är helt perfekt för mig! Det som är så bra med Rituals är att det finns så många olika dofter, så alla kan nog hitta något som passar just hen.

Softening rice scrub

Milt rengörande kroppsskrubb som förvandlas till en duschskrubbkräm vid kontakt med vatten. Duschskrubben tar försiktigt bort döda hudceller och mjukgör huden direkt, får den att se yngre och mer strålande ut, utan att torka ut huden. Berikad med stärkande Rismjölk och den härliga doften av Körsbärsblom. Perfekt att använda som en 2-i-1 duschprodukt; exfolierar och rengör huden samtidigt. Använd en eller två gånger i veckan för frisk, mjuk hud

Rituals har ju både en egen hemsida samt fysiska butiker som finns lite överallt, bland annat i min hemstad Karlskrona! Rituals egna hemsida är tyvärr inte kopplat till Refunder, MEN det som är så tur är att man kan handla produkterna på flera andra onlinebutiker som är kopplade till Refunder. En av dessa, som just nu har höjd återbäring, är Åhléns. Just nu får du 6% i återbäring. Gäller fram till 12 augusti 2018!

Caring shower oil

Vårdande duscholja som förvandlas till ett silkeslent skum vid kontakt med vatten. Lämnar huden vackert mjuk och återfuktad. Hjälper dig behålla solbrännan längre. Berikad med Ekologisk Rismjölk, en naturlig ingrediens som stärker huden och gör den silkeslen samt Körsbärsblom, den japanska symbolen för renhet.

Magic touch body cream

En rik, sammetslen, vispad hudkräm som ger din hud näring på djupet. Med sin unika kombination av E-vitamin, Antioxidanter och Centella Asiatica hjälper den dig att stärka din hud. Lägg till den underbara, söta doften från Körsbärsblom och Rismjölk och din hud kommer kännas fantastiskt revitaliserad och silkeslen.

Sensational foaming shower gel

Fira varje dag som en ny början med vårt bästsäljande duschskum från the Ritual of Sakura. Rengör och ge fukt till huden med den här våriga doften av Körsbärsblom och näringsgivande, ekologisk Rismjölk. Du trycker enkelt ut en liten mängd duschgel i handen, masserar in det i huden och ser det förvandlas till ett rikt, krämigt och fuktgivande skum. Räcker till ungefär 50 duschar.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard