Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Shoppa hundgodis från Matsmart med superrabatt

Har du aldrig varit en klimathjälte som handlat på Matsmart? Då är det dags för det nu! Matsmart räddar nämligen mat och andra produkter och säljer dem med superrabatter, istället för att varorna skulle ha slängts. En del produkter har bäst före-datumet passerat med andra inte alls har det. Det står klart och tydligt bäst före-datumet på produktinformationen på hemsidan för varje specifik vara. 

Eftersom Matsmart räddar varor varierar utbudet ofta, till och med från dag till dag. Just nu har de exempelvis en hel sida med snacks till hundar, så självklart blev det en härlig beställning till vovven Stella för ett tag sedan. Tänk på att de länkade produkterna nedan kan ta slut fort! Så skynda fynda på Matsmart!

Om du handlar via Refunder får du givetvis återbäring som just nu är förhöjd till 3% (gäller till och med den 29:e augusti 2021). Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Faunakram 100% fiskskinn

En burk innehåller 200 gram och du får 2 burkar för 40 kronor. Du sparar därmed 100 kronor då erbjudandet är nedsatt med 71%. (Stellas absoluta favorit)

Holmegården Anka & Sötpotatis

En burk innehåller 300 gram och du får 2 burkar för 49 kronor. Du sparar därmed 89 kronor då erbjudandet är nedsatt med 64%.

Holmegården Mjuka godbitar med oxkött

Påsen innehåller 500 gram och kostar 39 kronor. Du sparar därmed 21 kronor då produkten är nedsatt med 35%.

Faunakram Anka & Råhud

En burk innehåller 250 gram och du får 2 burkar för 40 kronor. Du sparar därmed 150 kronor då erbjudandet är nedsatt med 79%