Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Shoppa skjorta!

En, två, tre… eller har ni fler skjortor i garderoben? I dagens inlägg kommer ni få lite tips på snygga skjortor som du kan klä upp och ner beroende på tillfälle. Den klassiska vita, den söta med lite extra detaljer eller en coolare variant. Det finns en uppsjö skjortor, i olika material och snitt. Jag ska guida dig för att du ska få lite inspiration på skjortor och sätt att styla dem.

Alla produkter i dagens inlägg kan du shoppa och få återbäring om du är medlem på Refunder. 

Klassisk skjorta!

Den klassiska skjortan är inte för alla, men för många. Det tog lång tid för mig innan jag trivdes i den klassiska vita skjortan. Personligen kände jag mig för strikt, eller som en servitris. Tiden har gått och nu börjar jag hitta sätt att styla den som jag trivs i.

Att matcha den med coola jeans, ha den knäppt enda upp i halsen eller ha några knappar öppna. Styla den mer strikt eller cool. Dra på lite smycken och stoppa ner den och sätt ett bälte över.

Den blå hittar du HÄR. Klassisk vit i linne finns HÄR. Randig beige lite oversize HÄR.

Vågar du en coolare skjorta?

Kanske testar du något nytt material på skjortan, så som läder eller varför inte ett härligt mönster! Jag hade stylat den rätt enkelt med ett par örhängen och en stram toffs, samt kostymbyxor och några coola loafers.

Randig skjorta i avslappnad modell HÄR. Jag tycker den randiga skjortan kan bli riktigt cool till läderbyxor eller till ett par jeans. Skjorta i läderimitation HÄR, jag tycker det är snygg kontrast mellan läder och den söta kragen. Svart i läderimitation HÄR, lik den jag har på bilden.

En sockersöt skjorta att styla på många sätt!

En trend som hållit sig ett tag är skjortan med volanger, och inte minst sagt vid kragen. Dessa skjortor kan kännas lite sötare, och kanske ibland för gulliga, men du kan styla dem på ett coolt sätt för att få en annan känsla.

Klä upp och klä ner är en favorit. Denna söta blus kan du klä upp med klackar, lockat hår och kostymbyxor. Eller så kan du klä den med skinnbyxor, kängor och en slarvig knut i håret.

Här hittar du en vit variant med puffärm och skjortkrage med broderi HÄR. Vit skjorta med detaljer HÄR. Skjorta med blommor och detaljer vid ärmarna HÄR.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna