Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Shoppa skönhet till kanonkampanj

Hösten verkar närma sig med stora steg! Jag vet inte hur det är i resten av landet men nere i min lilla stad Karlskrona är det mörkt och det har regnat nu i några dagar… Trots att den kommande årstiden gör en lite tröttare och nere tycker jag att det ska bli mysigt. Därav är bilderna nedan tagna på ett mörkt och höstligt sätt!

Så, först och främst skulle jag vilja tipsa om min FOREO.

Jag har haft denna lilla rengöringsborste i flera år och jag använder den dagligen. Den rengör verkligen huden mer effektivt! Den utger små pulseringarna som ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar och kräver inga ersättningsborsthuvud. Modellen jag har heter LUNA 2 och finns nu på rabatterat prisÅhléns. Dessutom får man 4 % i återbäring när man handlar via Refunder på Åhléns hemsida.

Butiker som ofta är väldigt specialiserade på bland annat hudvård är ju apotek. Och just nu får alla Refunder-medlemmar 100 kronor rabatt Kronans Apotek vid köp på minst 500 kronor. Det är ju verkligen en toppenkampanj! Bättre kan det ju nog inte bli? (Erbjudandet gäller ej på receptbelagda eller receptfria läkemedel) Det är bara att ange rabattkoden vid beställning och rabattkoden hittar du på kampanjsidan. Erbjudandet gäller t.o.m. 2/9 2018. Så passa på att beställa redan idag!

Jag har till exempel köpt den här ansiktsrengöringen från Lumene från Kronans Apotek. Lumene är ett av mina favoritskönhetsmärken då jag tycker att det både är bra priser och bra produkter. Denna rengöring är en vårdande rengöringscreme som gör huden balanserad, mjuk och återfuktad. Och den lever verkligen upp till det den säger sig göra!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard