Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Shoppa vårens mode!

Nu är vi mitt uppe i julens ståhej och det är fullt fokus på juliga ful-tröjor och klänningen för nyår. En sak som vi inte ska glömma är att det snart är vår och det är dags för ljusa färger och lite tunnare plagg. Förra året mötte jag våren i Paris vilket var fantastiskt och det kommer vara inspirationen för dagens inlägg. Vita sneakers, en trenchcoat, en snygg skinnjacka, jeanskjol och en härlig klänning, saker som ligger på topplistan för vårens måsten. Fler vårkläder kan du hitta till bättre pris nu när säsongen ännu inte satt igång riktigt.

 

Klänning i leopard finns HÄR/ Trenchcoaten som jag har finner ni HÄR/ Jeanskjol HÄR/ Skinnjacka HÄR/ Sneakers HÄR/ Kavaj HÄR/ Solglasögon HÄR/ Väska HÄR/ Dessa plagg kan ni använda som en bra bas i vår, funkar bra att matcha med varandra eller tillsätta plagg från det du redan har. Att sätta en tunnstickad tröja till kjolen eller över klänningen, på med örhängen och matcha med klackar för en mer festlig look. Nu längtar jag faktisk efter våren..

… Men först jul såklart! Hoppas ni fick lite inspiration inför vårens outfit och resa kanske! En sväng till Paris, Milano, Amsterdam eller kanske bara åka över sundet till vackra Köpenhamn!

Följ mig på instagram: raagna