Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Shopping i huvudstaden

Hej alla Refunder-älskare, följ med mig på min shoppingtur i Stockholm!

I helgen har jag varit i Stockholm på en liten minisemester. Jag och min tjejkompis Amanda har bara ätit god mat och haft det bra. Självklart blev det även lite shopping. Missade ni mitt förra inlägg om mitt nya koncept hittar ni det genom att klicka här. Jag tänker iallafall fortsätta med det konceptet vilket innebär att ni får följa med på min shoppingrunda i Stockholm. Vi gick inte runt på jättemycket affärer eftersom vi varit ut kvällen innan och var lite trött. Jag tycker även att det är ganska jobbigt att gå runt i butiker, vilket är den största anledning till varför jag älskar Refunder. Alltså för att man gör det online. Är du fortfarande inte medlem hos Refunder? Klicka här, så får du även 50 kr när du handlat för minst 100 kr via Refunder.

När vi gick runt i butikerna i Stockholm märkte man tydligt att det var höstmodet som var på väg i härliga färger som gult och mörkgrönt. Därför blir detta inlägg lite höst-inspirerat trots att det kan kännas långt bort. Bilderna knäpptes i Lindexs provrum i Stockholm där man får 4% återbäring hos Refunder.

Gult och grönt

Medans vi gick runt i Lindex affären märkte man snabbt att färgerna för hösten är gult och grönt. Väskan som återkommer i bilderna är verkligen så snygg, jag älskar den. Jag känner typ att jag vill ha på mig gult och inreda mitt hem i grönt. Men det är en otroligt snygg kombo att matcha de färgerna, så nedan ser ni fyra bilder där färgerna grön och gult är kombinerat. Kom ihåg att ni får 4 % i återbäring från Lindex om ni handlar via Refunder, vill ni gå direkt till Lindex klickar ni här.

Som jag har letat efter en sån här skjorta. Lös, snygg och elegant som passar till det mesta. Den är verkligen så användbar, vit skjorta 199 kr. Den här gröna kjolen var verkligen så bekväm då det är stretch i den, grön kjol 299 kr. Och det lilla gula guldkornet i bilden = väskan. Jag älskar den , så otroligt jäkla snygg! Mitt största must have just nu, gul väska 399 kr.

När mörkret och kylan kommer värmer och lyser denna glädjespridare till kappa upp, gul kappa 699 kr. T-shirten är en alldeles för stor storlek för mig men jag stoppade in den och drog åt den bak i ryggen för att den inte skulle bli alldeles för lös, vit t-shirt 149 kr. Kjolen var helt annorlunda i tyget till skillnad från den gröna men fortfarande otroligt skön och med mycket stretch, blå kjol 199 kr. 

Den här gula tröjan är i samma material som kjolen. Den har samma knappar och stuk på modellen. Den är lika stretchig och skön i materialet, gul tröja 249 kr. Samma gröna kjol som första bilden, grön kjol 299 kr

Det är synd att jag inte fick en bättre bild på dessa byxor för jag tycker inte de gör sig rättvisa. Men går ni in på länken (Blå byxor 209,50 kr) kan ni kolla på Lindexs egna bilder på produkten. De är sjukt fina med snöring i midjan, i efterhand skulle jag stoppat in skjortan (Vit skjorta 199 kr) innanför byxorna men mitt största fokus var på väskan, mitt största must have, gul väska 399 kr.

Hoppas ni gillade detta inlägg och kom ihåg om det är någonting ni vill att jag ska kika på eller om ni funderar över något annat hör av er. Ni hittar mig på min blogg och min instagram. Njut nu i värmen och ha en trevlig helg så hörs vi! <3

// Olivia Hedman