Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Silkeslent hår med L’Oréal Paris serie ”Stylista”

För cirka två veckor sedan fyllde jag år, 18 år faktiskt. Det innebär ju en hel del förändringar, jag tar ett större kliv in i vuxenvärlden och får lite fler möjligheter. Men något som också förändras specifikt på sommaren, och inte bara min ålder, är kvaliteten på mitt hår. Att utsätta håret för mycket saltvatten, sol och andra slitage är inget håret direkt mår bra av. Därför är det superviktigt att införskaffa sig vårdande produkter, hela året om förstås, men framförallt under sommarperioden!

I födelsedagspresent fick jag bland annat dessa två hårprodukter från L’Oreal Paris. Jag har ännu inte hunnit testa dem fullt ut förstås, men än så länge tycker jag dem verkar väldigt bra! Därför tänkte jag tipsa om dem! Det är ett Sleek Serum som kan användas som ett värmeskydd och innehåller acaiolja och en Blowdry Cream som också kan användas som värmeskydd men anpassat för hårföning. Håret blir silkeslent men utan den där känslan av olja, underbart!

Serien heter ”Stylista” och det finns en del olika produkter. Utöver mina två nya produkter finns Curl Tonic , Braid Milk, Big Bun Gel Spray, Big Hair Spray och Short Hair Balm. Förstått på namnen finns det alltså en hel del olika produkter för olika typer av frisyrer. Dessutom är det ett väldigt bra pris, speciellt när det är så pass mycket produkt i flaskan! Serien finns bland annat att köpa på Lyko.se. Om ni handlar på Lyko.se  via Refunder ger det er 4% i återbäring!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard