Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ska du utomlands eller håller du tummarna i sommar?

Oavsett vad, ger jag dig tips som kan hjälpa dig i sommar. Till och börja med vill jag passa på att tipsa om Lindex. Passa på att handla på Lindex under vecka 23 för då har de höjd återbäring vilket innebär ännu mer pengar tillbaka när du handlar. I mitt förra inlägg kunde ni se fina sommar-klänningar från Gina Tricot, för att läsa om det klicka här. I det här inlägget kommer ni kunna hitta andra fina sommarkläder från just Lindex. Vill ni gå direkt till kampanjen klickar ni här!

Vi har varit lyckligt lottad med bra väder i Sverige under de senaste dagarna men kollar man på dagarna framöver kommer det vara blandade väderlekar. Även fast man håller tummarna är det högst troligt att det kommer bli kyliga kvällar eller dåligt väder. Därför har jag letat efter kläder som kan värma i den värsta blåsten eller när solen går i moln. Se bilderna nedan, länken finns under bilderna. Kom ihåg: under vecka 23 får ni höjd återbäring på allt ni handlar från Lindex!

Vit stickad tröja 199krBlå stickad tröja 999krRosa stickad tröja 399kr

Dessa stickade tröjor är varma att dra över klänningen när det blir kallt om kvällen eller så kan man matcha dem snyggt till ett par jeans. Min personliga favorit är den rosa, så fin!

Rosa soft coat 599krGul kinnamo 399krSvart kinnamojacka 199kr

Överdragsplagg som kappor, kimmonos, koftor och liknande, kan man aldrig få för mycket av. Som ni ser på bilderna ska man inte vara rädd för att matcha om man bär gult. Blått och rosa går bra ihop samt att svart med mönster ger en mer somrig look.

Och för er som ska åka utomlands, lyllo er! Själv åker jag utomlands i mitten på augusti och jag längtar så! Redan nu börjar jag att köpa hem härliga kläder att ha utomlands eftersom de också kan användas under ”de bra” dagarna i sommar. De här kläderna är lätta och härliga att ha på sig, speciellt under utomlandsresan. Se bilderna nedan, länken finns under bilderna. Kom ihåg: under vecka 23 får ni höjd återbäring på allt ni handlar från Lindex! 😀

Ljusblå klänning 399krPrickig klänning 399krMönstrad klänning 299kr

Sköna och fina klänningar att ha på sig på stranden eller på kvällens festligheter.

Blå prickig kjol 349krGrön mönstrad kjol 499krRöd prickig kjol 199kr

Kjolar som är otroligt snygga genom att matcha med en vit enkel t-shirt eller (om man vågar) matcha dem med mycket färg.

Hoppas ni hittar något ni tycker om och glöm inte att höra av er. Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill se mer eller mindre av. Vill ni se mer av mig hittar ni mig på min blogg eller min Instagram.  Ha det så bra så hörs vi! <3

// Olivia Hedman