Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skalen som pryder din telefon

Hej på er!

Jag börjar inlägget med att pigga upp under denna tid, med att konstatera att våren snart är här! För nu är det faktiskt inte lång tid kvar tills man kan börja shoppa vårkläderna och klä sig lite lättare.

Men i dagens inlägg var det inte alls vårkläder jag skulle tipsa er om, utan idag ska vi fördjupa oss i mobilskals djungeln. För det är något som är uppe på hetaste trenderna just nu, ifall någon av er skulle ha missat det.

Mobilskal ifrån Ideal Of Sweden för att vara mer exakt. Allt eftersom kommer nya influencers och profiler upp med deras nya kollektioner tillsammans med Ideal Of Sweden. För ett par veckor sen så lanserades Donna Romina sin första kollektion och den var minst lika bra som föregående lansering med Hanna Licious.

Jag tänkte att jag idag ska visa er några nya favoriter, men även ta med några gamla godingar. Jag äger nämligen några själv och som jag använder dagligen.

Erbjudandet gäller på Ideal Of Sweden med höjd återbäring på hela 10%!! Passa på nu när återbäringen är dubbelt så hög om du vet med dig att du ska köpa ett nytt skal efter senaste lanseringen.


Hanna Licious kollektion


Golden Swirl

Elegant och lyxigt skulle jag säga! Ett skal med guldiga, glittrande detaljer med bakrund som marmor. Sjukt trendigt och passar till såväl vardag som fest. Detta skal fastnar verkligen i blickfånget och många förtjusas av dens look.
Golden Swirl

399 kr


Diamond Daze

Look at this beauty diamond! Ett skal i allra snyggaste glittrande mönster. påminner oss om en dyr diamant.
Diamond Daze

399 kr


Mojito Marble

Vem mer än jag älskar marmor?? Im lovin it! Vad mer finns det att säga? Ett skal som passa oavsett årstid, men för mig allra mest till en lika färgad mojito i ena handen och ett viktigt business call med detta snygga skal i andra.
Mojito Marble

399 kr


Rose Quartz Crystal

Här snackar vi magi! Rosenkvart, även kallas kärlekens sten och ni förstår nog varför. Denna sten sägs öppna våra hjärtan för kärlek och sprida lugna och positiva energier. Det låter väl allt annat en fel det.  Jag älskar det!
Rose Quartz Crystal

399 kr


Flamboyant Feathers

Ett skal med ett så jordnära intryck. Sofistikerad design av bästa slag, passar så väl till vardags som festligare tillfällen. En kombination av vit och beige och stilfull design med vackra vingar ger ett vackert intryck.
Flamboyant Feathers

399 kr


Donna Rominas kollektion


Salt Water Marble

Vi fortsätter med den hetaste trenden just nu, marmor i all ära. Det kommer aldrig att gå ur tiden. Den är här för att stanna! Ett somrigt och lyxigt skal som får en att längta till en lyxresa med sol och bad. Nu kan du komma lite närmare den tanken med detta ursnygga skal!
Salt Water Marble

399 kr


Khaki Snake

Något som också är hett inom trending just nu är djurmönster. Jag tycker att det är snyggt men äger inte mer än ett par vita byxor med ormmönster. Det är väl det närmaste jag kan komma. Dock fastnade jag väldigt mycket för detta skal. Det ser så unikt ut på något sett.
Khaki Snake

399 kr


Mother Earth

Hur cool tanke ligger inte bakom det här skalet? Håll hela världen i dina händer, precis som jag gör, mitt företag finns i telefonen och är i stort sätt det ända jag behöver. Ut och res och plocka med dig hela världen i mobilen. Alltså vilken klockren idé!
Mother Earth

399 kr


Marigold Leo

Leopardmönster har väl inte undgått någon? Ett skal med vit bakrund med eleganta detaljer som leopardmönster som bara utstrålar lyx.
Marigold Leo

399 kr


Shoppa nu till dubbelt så hög återbäring och klicka hem din nya favorit. Kanske ska inhandla ett skal som passar bra till den resa som du skulle boka? Se till att fynda nu, då du får extra bra pengar i cashback!

Kika gärna in på min instagram:
@ecarlbrant

Kramar Elihn