Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skapa ditt eget påskpyssel från Atelje Margaretha

Hej på er!

Snart är påsken här och vad passar då inte bättre än att skapa ditt eget påskpyssel! Så roligt och man får lov att göra precis som man vill själv!

Skapa själv eller tillsammans med barnen, ta tillvara på gamla krukor, sugrör, ägg, äggskal och toarullar, det kan komma till bra användning för påskpyssel.

Vill du göra lite mer avancerat påskpyssel och bland annat lära dig att brodera och sy och följa instruktioner så kan du kika in på Ateljé Margaretha.

Detta inlägget är betalt samarbete med Ateljé Margaretha, dem har tusentals artiklar och vi ska kolla på några stycken utav dem i dagens inlägg. Just nu erbjuder Ateljé Margaretha tillsammans med Refunder 3% cashback på hela hemsidan.

På hemsidan finns mycket fint, tänk vad roligt att visa vad du har skapat för gästerna på påskbordet. Ingen trodde väl att du kunde brodera? Ha tålamod och ge det tid så kommer du så småningom få se ett fint mönster dyka upp!

In och kika på hemsidan och beställ hem innan påsken är här och skapa ditt eget påskpyssel. Gör det till en tradition och skapa någonting som ingen annan har!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E