Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skapa en läskig Halloween fest med Butterick’s.

Hej på er!

Har du inte haft halloweenfesten ännu? Det gör inget! Då är det dags för att planera för året läskigaste fest tillsammans!

Idag tänkte jag visa er hur ni skapar en riktigt läskig halloweenfest med små enkla medel. Mycket kan du göra själv men vissa saker är roligt att inhandla.

Sen är faktiskt inte jag den personen som vill skapa megaläskig halloweenfest med en massa droppande blod och skelett överallt. Men jag vill ändå att lite spooky känsla ska infinna sig.

Dagens inlägg är i samarbete med Butterick’s som är både en butik och en stor webbplats där man kan finna allt man behöver till maskerad och fest. Dem har verkligen allt!

Som vanligt, som ni kan vid det här laget så är detta bara ett litet axplock av deras sortiment, jag hade velat visa mycket mer men då hade ni lika bra kunnat gå in på hemsidan. Jag visar er vad jag köpt/ska köpa och glöm inte bort att alla mina bilder är klickbara. Klickar du på en bild så kommer du direkt till produkten på hemsidan och kan därifrån klicka dig vidare till det du är ute efter.

Låt oss skapa en läskig halloweenfest tillsammans! Börja med bordet där festen ska äga rum. Tallrikar, servetter och muggar. Ballonger och girlanger. Detta räcker och kommer skapa nog med stämning runt bordet.

 

Pynta runt om, kanske i hallen, toaletten eller i trädgården?

Ska du klä ut dig med en dräkt eller vill du bara sminka dig lite? Oavsett vad så finner du allt du behöver på Butterick’s.

En läskig sminkning är minst lika läskigt!

Lite mer pynt för att öka stämningen? Något att lägga godiset i?

In och kika på deras hemsidan eller besök en utav deras butiker och spana in hur just du vill pynta din halloweenfest! Vi hörs snart igen!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Ta hand om er! 

Kram E