Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

SKIR -smidiga och bra reseprodukter

I början av augusti åker jag till Gotland för att tillbringa 10 härliga dagar med familj och släkt på ön. Då behöver jag självklart packa ner en del skönhetsprodukter, framför allt hårprodukter. Det har därför blivit en del nya inköp från ett märke som heter SKIR. Det som är så himla bra med skönhetsmärket är att de finns att köpa produkter i reseförpackningar. Det blir så smidigt att inte behöva packa ner flera stora flaskor utan nu blir det små och enkla produkter! Därför vill jag dela med mig av mitt nya tips!

Skir Balsam 25:- Ta 3 betala för 2

Ett mjukgörande balsam med vårdande solrosolja och provitamin B5. Lämnar håret återfuktat och fylligt med en vacker glans. Lätt parfymerat med en doft av vårbris.

Skir Schampo 25:- Ta 3 betala för 2

Milt rengörande och vårdande schampo som återfuktar och ger håret lyster samt en vacker glans. Innehåller fuktgivande provitamin B5 samt konditionerande ämnen. Lätt parfymerat med en doft av vårbris.

SKIR finns att köpa på Åhléns.se med 4% i återbäring om man handlar via Refunder.

Skir Duschkräm 25:- Ta 3 betala för 2

En mild duschcreme som skonsamt rengör samtidigt som den återfuktar och gör huden behagligt mjuk. Lätt parfymerad med en doft av vårbris.
Innehåller vårdande oljor och provitamin B5.

Skir Sminkrengöring 29:25: (39🙂

En mild och skonsam makeuprengöring utan olja, som tar bort såväl smuts som vattenfast makeup. Rondellerna rengör försiktigt ögonen från smink.

Instagram: @bernhardssonlinn

Blogg: nouw.com/linnbernhard