Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Återfukta och stärk din hud

Hallå!

Nu är det dags att återfukta, stärka och ge omvårdnad till både hud och hår. Grunden till att fin hy ör att använda rött ansiktsvård och med rätt hårvård är det enklare att få friskt och välskött hår. Hitta rätt hud- och hårvård för just dig, testa en ny doft eller klicka hem grooming-produkter och få cashback på ditt köp. Via ditt Refunder-konto kan du hitta dina skönhetsprodukter från butiker som Nordicfeel, ellos, MEDS, Åhléns och Lookfantastic.

 

Återfuktande skönhetsfavoriter

 

Återfukta både knopp och kropp under hösten! Jag har hittat denna Intensive Moisturizing Body Treatment från Elisabeth Arden som är fantastisk och tillför fukt och vårdar kroppen på ett bra sätt. Jag tycker även om denna hudkräm som har både föryngrande fruktsyror och C-vitamin för en klar och jämn hud.

För ansiktet så har jag hittat märket Inkey som är väldigt bra. Med deras bestseller får du med hela processen som behövs för att hålla huden frisk. Xlash har också fantastiska produkter som till exempel Eye Gel Patches mot mörka ringar som fungerar perfekt. Rengör din hud på djupet också med ansiktsmask från Fomula 10.0.6. Det här är en Peeloffmask som effektivt avlägsnar döda hudceller.

Håret behöver ju också såklart återfuktas. Med den här håsmasken från Isabella Löwengrip som är både vårdande och återuppbyggande så kommer ditt hår må mycket bättre efteråt. Hårmasken innehåller sheasmör och bambuextrakt som reparerar, återuppbygger och skyddar skadat och kemiskt behandlat hår. Passa på och testa den här ansiktsmasken, den är magisk!

Kram från Emma på Refunder