Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skor, sandaletter och högklackat från Scorett!

Hej alla som älskar skor!

 

Ni förstår inte hur mycket jag har längtat på att Scorett ska bli en i teamet och äntligen har de hoppat på tåget. Handlar du skor via Refunder på Scorett får du 3% i återbäring på allt du handlat. Är du ännu inte medlem hos Refunder så blir du det nu. Du har verkligen ingen anledning till att inte vara medlem hos Refunder. För det första är det gratis och för det andra får du tillbaka pengar när du handlar online på någon av Refunders – över 850 st – butiker som samarbetspartners. Blir du dessutom medlem via min länk får du 50 kr när du gjort ett köp på minst 100 kr, KLICKA HÄR! 

 

Vill du direkt ta del av erbjudandet från Scorett klickar du här!

 

Sommarens vardagsskor

 

  1. Denton loafers 899 kr 2. Rosetta tygskor blå 400 kr 3. Katlin sandaletter rosa 799 kr 

 

Till vardags vill jag ha sköna skor som passar till de flesta outfits. Därför gillar jag att använda mig av rosa och blått. Det funkar ihop med de flesta färgerna förutom svart kanske, men på sommaren brukar jag undvika svart så mycket som möjligt ändå. De blåa skorna är dessutom på rea just nu så skynda att fynda på dessa medans de fortfarande finns kvar i lagar. Perfekta när det blir lite mulnare dagar nu när vi ändå bor i Sverige. Men håller sig vädret på topp så tycker jag att man ska ha en sko som är mer öppen likt Katlin sandaletterna.

 

Sommarens semesterskor

 

  1. Sarai sandaler rosa 499 kr 2. Sarai sandaler gul 499 kr 3. Sarai sandaler röd 499 kr  

 

Utomlands blir jag så himla varm om fötterna, därför brukar jag alltid vilja ha med min sandaler. Jag gillar sandaler som sticker ut litegrann. Det ger en extra touch till din outfit. Utomlands har jag sällan mycket smycken med mig utan skorna får stå för showen.

 

Sommarens festskor

 

 

  1. Posada sandaletter röd 999 kr 2. Leonore rosa 999 kr 3. Ginger sandaletter blå 799 kr

 

Jag älskar högklackat. Mina favoriter är breda klackar så man slipper ramla i vartannat steg, haha. Min mamma har köpt ett par röda högklackade skor likt Posada sandaletterna och jag är så sjukt avis. Till de skorna har hon ett par svarta byxor, vit blus och röda stora öhängen. Wow vilken modeikon hon är ibland.

 

Hoppas ni gillade mina skotips och glöm inte att läsa mer om mig på min blogg. Skulle även bli superglad om ni börjar följa mig på Instagram.

 

Vi hörs! <3

// Olivia Hedman