Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skydda dina läppar med stil!

Efter den trötta och mörka hösten så kommer ofta en våg av ny energi och inspiration i samband med sommarens ankomst. Ut med stickade tröjor och jeans, in med kjolar och färgglada läppar!

 

Läppstift har och kommer förmodligen alltid vara aktuellt. Oavsett om det är en dag på jobbet, en kväll på klubben eller på konfirmationsfirandet – läppstift fungerar alltid och ger outfiten en härligt kick!

Läppstift på torra och nariga läppar är dock ingen hit. Det är superviktigt att under sommaren återfukta och ta hand som sina läppar. Både då solen torkar ut samt då vi lättare blir uttorkade av värmen.

I dag är de flesta medvetna om den skadliga påverkan av solens strålar. Men det många inte tänker på är att även läpparna behöver skydd. Med skydd menas inte lipsyl då det ger motsatt effekt, fett = drar åt sig sol = brända läppar, utan använd läpp-produkter med solskydd. Och ett snyggt sådant!

Nedan hittar du 6 fantastiska läppstift som skyddar dina läppar i sommar.

Skönhets- och hälsoprodukter handlar om allt från schampoo, balsam, duschtvål och hårinpackning till sminkprodukter som mascara, hårfärgningsmedel och ögonskuggor i häftiga nyanser. Vi har en samlat ihop en stor mängd butiker inom detta område som alla har en sak gemensamt – de vill göra livet bättre för dig.  Se butikerna här.