Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Släktforska med Myheritage!

Hej på er!

Har du någon gång undrat vart du härstammar ifrån? Vart kommer dina släktingar ifrån, vad heter dem och när levde dem? Ta reda på detta med hjälp utav Myheritage. Här nedan ser du lite information hämtat ifrån Myheritage.

Tänk att få veta vart ifrån du och dina släktingar härstammar. Jag har själv kommit fram till många släktingar och har många i mitt släktträd, där vi har connectat flera i familjen och i olika led.

Ta chansen du också och få veta mer om eran bakrund. Jag har fått fram väldigt rolig info när jag har släktforskat. Jag fick se att många många många år bakåt i tiden har vi en som heter Elin kan de vara därför jag heter det? Hur mitt efternamn kom till och vilka som först hette det och hur det tog sig vidare i släkten och nu ska ni få veta en mycket rolig sak, jag är släkt med Laila Bagge på något sätt, sysslings kusiner tror jag att det var. Intressant!

Myheritage är ett rekommenderat verktyg för att forska i dina rötter. Dem säljer aldrig din information vidare och det är en mycket säker plattform.

Du kan bygga ditt släktträd direkt när du loggar in och då ser du dessutom om någon i din släkt börjat bygga på sitt träd. Om man vill göra det på en seriös nivå så kan man kontakta den kyrka i den byn som dina släktingar tillhört så kan du få fram information därifrån och lägga in i ditt träd.

Detta tycker jag verkligen att du ska göra, det är en rolig sak och kanske något att ta upp vid middagsbordet med familjen och hålla i en liten presentation.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E