Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sleek Makeup – I Divine A New Day

Som jag har skrivit i tidigare inlägg; jag älskar ögonskuggor som är åt det beiga, bruna och lite röda hållet! Här är därför ännu en av mina favoritplatterna med just de nyanserna. Paletten kommer från märket Sleek som är väldigt välkänt men jag har faktiskt inte så mycket erfarenhet av deras produkter sedan tidigare, förutom att jag nu vet att deras ögonskuggor är supersnygga!

Här kommer fem snabba tips till när du applicerar din ögonskugga:

Använd olika borstar vid applicering. Jag använder en kompakt borste för att applicera ögonskuggan på hela ögonlocket och sedan använder jag en fluffig borste för att kunna tona ut skuggorna.

– Med en ögonskuggsprimer fäster skuggorna mycket bättre vilket även gör att det blir lättare att applicera ögonskuggorna.

– Innan jag applicerar min riktiga ögonsminkning brukar jag börja med en neutral skugga som en bas. Detta gör att det blir lättare att blanda in skuggorna ovanpå med varandra.

– Man tänker lätt att ju fler skuggor man använder ju svårare blir det att få till en bra ögonsminkning. Men jag skulle säga tvärt om. Har man till exempel en palett med många olika skuggor men som ändå liknar varandra fast med olika nyanser kan man lättare få till en bra övergång.

– Det sista jag gör med min ögonsminkning är att lägga en highlighter i ögonvrån samt under ögonbrynen. Detta gör att man får en väldigt fin lyster kring ögonen och gör att ögonbrynen får ett ”lyft”.

Sleek Makeup – I Divine A New Day 130:-

Sleek finns att ”klicka hem” lite överallt, bland annat hos lyko.se. Om man handlar på lyko via Refunder så får man 5% i återbäring, vilket är toppen!!!

Instagram: @bernhardssonlinn

Blogg: nouw.com/linnbernhard