Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sminkborstrengöring: för ett bättre sminkresultat

Något som jag tror många glömmer bort är att rengöra sina sminkborstar. Det gjorde jag förut, men inte nu längre. Jag skulle säga att det är viktigare att rengöra dem än vad man tror.

Sminkborstar drar lätt till sig smuts, bakterier och hudavlagringar. Så av hygieniska själ är det väldigt viktigt att använda en rengöring. En borste med sminksrester kan ge upphov till finnar och irritationer på huden.

En otvättad borste med sminkrester kan även göra att resultatet inte blir lika bra när du applicerar sminket. Resultatet kan lätt bli ojämnt!

Jag har provat några olika rengöringar och har nu kommit fram till en favorit: Clinique ”makeup brush cleanser”.

Clinique Sminkborstrengöring  205 :- 164 :-

Hos nordicfeel.se är det just nu upp till 20% rabatt på utvalda produkter och märken. Bland annat är sminkborstrengöringen rabatterad, vilket är toppen! Du får just nu rengöringen för endast 164 kronor, så passa på innan rabatten försvinner!

Dessutom får man självklart återbäring på alla köp man gör via refunder. Nu är det 4% om man handlar på nordicfeel.se.

Så, hur gör man? Det är superenkelt och går väldigt fort!

Jag brukar spraya cirka 2 sprut på borsten. Sedan använder jag en handduk för att i små cirklar på handduken få bort smutsen på borsten. Ibland krävs det att man upprepar rengöringen två gånger, men oftast försvinner allt smuts direkt. Därefter låter jag borstarna torka en stund och voilà: nya fräscha sminborstar!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard