Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Snart kan vi resa igen!

Hej Sommar och hej Refundervänner!

Har du som jag och många andra längtat till att allt ska bli som vanligt igen? Träffa sina vänner, sin familj och släkt. Men också väldigt mycket efter at få resa igen. Resa inom Sverige som numera kallas hemestra eller till varmare breddgrader.

Vart du än vill resa och vad du än vill uppnå så finns det massvis med resor och bra erbjudande att utforska. Självklart är vi på Refunder stolta över att presentera dessa fantastiska erbjudande med Rissov bilsemester som just nu har dubbel cashback på upp till hela 10 %.

Nu kan du resa och övernatta 1-3 nätter på utvalda hotell i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike, Polen och mycket mer.
I detta inlägg tipsar jag om Sverige och våra två grannländer.

Mina länkar är klickbara så klicka dig in där och utforska om vad just det intressanta hotellet erbjuder. Mer erbjudande finns om du letar på hemsidan.

Hotell i Sverige:

Hotell Wettern
Hotell Johannesbergs slott
Hotell Vann Spa & Hotell

Hotell i grannlandet Norge:

Fyri Resort
Morgedal Hotel
Hotel Skagen Brygge

Hotell i Danmark:

CPH Studio Hotel
Hotel Allinge Bornholm
City Hotel Nattergalen Odense

Hoppas ni finner något intressant hotell, jag själv skrev ner massor med fina hotell på min bucketlist. Leta er fram och kom ihåg att man inte behöver åka så långt för att finna nya fina platser, det kan finnas precis runt hörnet.

Glöm inte bort att vi fortfarande lever i en orolig tid och att vi alla måste ta vårat ansvar och hjälpa till att minska smittspridningen av Covid-19. Tänk också på att en del landsgränser fortfarande är stängda och/eller kräver reseintyg och påvisat frisk covidtest!

Håll avstånd och tvätta händerna men kom ihåg att njuta av din sommar på ett säkert sätt!