Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sno stilen från New Yorks gator!

Jag är hemkommen från en veckas semester i New York där jag befunnit mig de senaste 8 dagarna! Det var en fantastiskt resa på många sätt men det bästa var trots allt att spana in människor på gatan. New Yorks puls slår ingen annan stad. När jag satt på caféer spanade jag in alla snygga New York bor för att inspireras. Hos Nelly.com shoppar du alltid med återbäring och det jag tipsar om denna veckan kommer från Nelly. En riktig shopping favorit på nätet.

Heta plagg i New York!

Något jag såg mycket av var de bruna klassiska Timberlands skorna eller andra bruna stövla tillammans med klänning eller tighta byxor. Ett annat plagg var kavajer, gärna rutiga i lite oversize modell där du får plats med en stickad tröja under. Väskorna var något mindre, inga stora och tunga väskor utan lite nättare med någon enkel detalj på. Sminket var mycket neutralt med fokus på läppar. Här nedan ser du några favoriter som jag gärna burit till våren!

Kavaj hittar du HÄR/ Skor hittar du HÄR/ Läppstift HÄR/ Väska HÄR

Satsa på New Yorks streetstyle i vår, men ladda upp redan nu!

Passa på att spana in plagg och accessoarer till våren redan nu när mellandagsrean är i full gång. Ett tips är att gå in på en hemsida, exempelvis Nelly.com och tryck in specifikt ”brun sko” eller ”brun stövlett” för att få ett resultat där du kan bläddra och få fram din favorit till bäst pris.

Fem snabba New York tips!

  • Besök Brooklyn Bridge och ta en morgonpromenad över till Brooklyn innan alla turister vaknar!
  • Åk upp och njut av utsikten i Rockefeller center!
  • Ät en brunch på restaurang Balthazar!
  • Boka biljetter till någon sport, Hockey, basket eller något annat kul! Även om du inte är så intreserad av sport så är det en härlig stämning!
  • Gå på Jazzklubb och njut av musik och en underbar kväll med drinkar och musik.

 

För mer inspration följ mig på Instagram under: raagna !