Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Snygga beiga vårkläder från Gina Tricot

Först och främst vill jag säga: GLAD ALLA HJÄRTANS DAG. Hoppas ni har haft en fin dag och får en fortsatt trevligt kväll!

Nu har vi snart passerat mitten av februari och man börjar verkligen märka att vi går mot ljusare tider. När jag numera är påväg till skolan vid 8-tiden är det relativt ljust, vilket ger mig så himla mycket energi!

Något som också ger mig energi är att shoppa lite nya kläder inför den kommande våren! Jag tänkte idag därför tipsa om lite snygga kläder från Gina Tricot. Just nu är det dessutom förhöjd återbäring om man handlar på Gina Tricot via Refunder -det är 4 % fram till och med söndagen den 16 februari.

Heidi Knitted Sweater 249:- // Dagny Mom Jeans 499:-

Wow vilken snygg tröja det här är. Jag tycker verkligen att det är den perfekta beiga vårtröjan. Snygg skurning vid halsen och riktigt snygg detalj vid armarna. Tröjan finns även i färgerna blått och svart. De svarta jeansen jag bär är lite svåra att se på den första bilden, men de är också från Gina Tricot. Det är ett par riktigt snygga och enkla svarta jeans som är raka nere vid benen.

Här nedan har jag gjort ett kollage med några andra supersnygga beiga-bruna kläder från Gina Tricot.

Taffeta Puff Sleeve Top 369:- // Raffia Knot Headband 129:- // Hanna Dress 349:- // Jeanet Jacket 699:- // Lo Cotton Stretch Trousers 399:- // Connie Bag 349:- // Annie Pu Shirt 479:-

Moa Scrunchie 49:-

Här nedan har vi även en supersnygg svart håraccessoar. Den är enkel samtidigt som den kan piffa upp en del outfit. Dessutom finns den i flera olika färger.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard