Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sommarens sötaste klänning!

I dagens inlägg kommer ni få tips på sommarens sötaste klänningar från märket By Malina. Ni kan shoppa en snygg klänning från By Malina hos flera återförsäljare som är anslutna till Refunder vilket ger er återbäring på hela köpet. Hur bra? Idag kommer jag tipsa om de som finns hos Nelly.com.

Butikerna är fyllda av nyheter och reafavoriter! Jag klickade hem en skönhet från märket By Malina som jag bar på min examensdag vilket blev en succé. Den var så fin, bekväm och helt perfekt enligt mig! By Malina har flera söta klänningar för sommarens alla tillfällen, både för middagen med familjen eller den större festen. Kanske ska du på dop, bröllop eller något annat festligt? Eller så kanske du bara vill unna dig en sommarsöt klänning till framtida tillfällen?

Klänning i spets, ett säkert kort i sommar!

Förutom att det är snyggt med spets så tycker jag det är otroligt bekvämt och praktiskt. Varma sommardagar när det är lätt att svettas lite extra vill man gärna inte ha en klänning där det lätt kan synas fläckar vilket det inte gör på dessa spets-drömmar! Jag har gjort misstaget några gånger, då jag valt en fin klänning som jag sedan går runt och är nervös över att det ska synas fläckar på en varm dag. Men inte i dessa, det luftar bra om man säger så.

Gula klänningen ”Rosa” hittar ni HÄR/ Carmine mini dress I blått finns HÄR och vit HÄR/ Svart Liona dress (på 40% rabatt) finns HÄR/

Den via underbara vita klänningen ”Fleur dress” med trumpetärmar hittar ni HÄR/ Inez dress i färgen lavendel finns HÄR, verkligen en favoritfärg för mig/ Blommiga Freja dress hittar ni HÄR/ Sist men inte minst, Iro dress HÄR/

Vill du ha fler tips på sommarsöta klänningar? Gå in HÄR för att se mina favoriter. Eller för mer inspo följ mig på Instagram under: raagna