Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sportlovets alla aktiviteter

Sportlovsveckorna är officiellt igång! Ska du och familjen stanna hemma och funderar på vad ni ska hitta på? Kanske vill ni pyssla, spela sällskapsspel med hela familjen, åka och bada i badhus eller bara spendera mer tid utomhus? Oavsett vad ni hittar på så kommer tips som kan ge inspirationen som behövs från butiker såsom CDON, Akademibokhandeln, Butterick’s och Prylify.

 

Spela, pyssla eller läs

Sportlovet är varmt välkommet! Ska ni bara ta det lugnt under veckan och letar efter något roligt som barnen kan hålla på med själva så kan jag tipsa om denna trollerilåda. Då blir barnen definitivt mästare på att trolla på olika sätt eller varför inte Pokémon-pussel. LEGO har även många olika Minecraft -modeller just nu som är så inne bland de yngre.

Att läsa är också ett bra och nyttigt sätt att fördriva tiden, både Portalträdet del 1 för de äldre och Sandvargen och hela härligheten för de yngre är på bra böcker som gör att man drömmer sig bort.

Pyssel och spel är också riktiga sportlovsaktiviteter. Här kan jag tipsa om Among Us Coloring book tillsammans med tuschpennor från Adlibris. Annars är en korsordsbok ett bra sätt att utmana hjärnan lite. Själv älskar jag både Vem vet mest och Smart10 som spel för oss vuxna och kan tänka mig att junior-versionen på dessa passar bra för kvällarna under lovet.

Ett sportlov på vift!

Under sportlovet gör man ofta någon aktivitet och många åker till fjällen för att åka skidor. Stannar ni hemma men vill göra något roligt utanför hemmet så passar det ju bra att åka lite skidskor eller pulka (om det är snö där ni är). Är det något varmare och ingen snö så kan en radiostyrd bil eller varför inte Mono Flying spelet, där teamwork behövs, vara något att underhålla med.

Vill ni passa på att åka till badhus och inte tänkt på badkläder så har jag hittat en bra baddräkt från Polarn & Pyret och badshorts från Lindex. Den coolaste prylen som även jag vill testa är denna boll drönare. Det är en boll som svävar som man kan göra massa coola tricks med. Sportlovet är perfekt för att träna upp sina färdigheter rejält!

Oavsett vad ni hittar på hoppas jag att ni får det extra härligt under ledigheten!

Ha det bra så länge,

Kram från Emma på Refunder