Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

StayInPlace designar rätt sport-bh för just DIG!

 

We understand that all bodies are different and will not stop developing our bras until we can fit all shapes and forms”. Citatet som står på Stay in Place biografi på instagram och som beskriver företaget rakt igenom.

 

 

Hitta en modell som passar!

 StayInPlace designar sport-bh:ar utifrån alla kroppsmodeller. Steg ett för att känna sig snygg när man tränar är att ha träningskläder som man känner sig bekväm i. Man är inte gjord för alla klädesplagg, utan det gäller att hitta den modellen som passar just din kroppstyp. Det är det jag tycker StayInPlace har lyckats med och strävar efter som företag.

 

 

Just nu har du höjd återbäring på Stay In Place fram till den 31/7 så passa på och klicka hem en sport-bh som är designad för just dig och din kropp. Dessutom kan du köpa ett par matchande träningsshorts till! Jag har aldrig känt mig bekvämare och träna i så lättklädda kläder som dessa. Shortsen är höga i midjan och sport-bhn har en mjuk kant som inte trycker i ryggen samt håller bysten på plats.

 

Tänk er färgen ovan till en sommarkysst hud, WOW!

 

 

Ta på dig din snygga och bekväma sport-bh och gå ut på en promenad i sommarvärmen och avsluta med ett pass hemma i vardagsrummet för ben och rumpa! Du behöver inga redskap, bara dig själv! Kolla in videon nedan för att ta del av träningspasset!

 

 

1. Knäböj med 5 pulsar i bottenläge, 4 gånger. (3 set)
2. Diagonala knäböj (16×3)
3. Liggande benlyft (10×3)
4. Kickbacks 30/25/20 (du gör först 30 reps, sen 25 och sen 20)
5. Höftlyft + Abductor (tabataintervall)

 

Lycka till!!

 

Följ gärna mig på mina sociala kanaler
-Blogg: nouw.com/bergevievelina
-Instagram: bergevievelina