Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Studentfixet från Lagerhaus

Hej på er!!

Hoppas att allt är bra med er och att ni har fint väder som ni kan njuta av. Här där jag bor strålar solen och står högt på himmeln. Jag njuter av en kopp kaffe och finner inspiration på nätet. 

Nu drar det snart ihop sig för våra studenter och snart hör vi dem jubla genom hela stan. Vore det inte då roligt att få lite tips av mig för att fixa det allra sista till festen? 

I dagens inlägg som är i samarbete med Lagerhaus kommer jag att visa er lite prylar för att sätta en sista touch på kalaset och så självklart lite presenttips också! Lagerhaus ger just nu alla sina köpare hela 10% cashback oavsett om du handlar i butik eller på nätet! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten och kan fortsätta att scrolla vidare på hemsidan efter just det du söker! 

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback. Du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Refunder ger dig alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E