Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Teckna djurförsäkring hos ManyPets & få upp till 250 kronor i cashback

ManyPets

ManyPets är en svensk filial till det brittiska företaget Bought By Many Ltd, som startade i London 2012 med en väldigt enkel idé. Att göra djurförsäkring bättre, för alla. Innan ManyPets kom till Sverige ägnade de massor av tid åt att förstå vad hund- och kattägare behöver. De pratade med tusentals kunder om vad de tycker om och vad de ogillar, vad de känner att de måste ha och vad de drömmer om.

Utifrån all denna kunskap skapade ManyPets en ny typ av djurförsäkring som är enkel att förstå och lätt att tycka om. Med rättvisa villkor och lättillgänglig service. Allt för att göra livet så tryggt och enkelt som möjligt för alla kunder, tvåbenta som fyrbenta.

ManyPets har djurförsäkring för alla hundar och katter – oavsett ras, ålder och ursprung. Det finns ingen bindningstid och inga rasspecifika begränsningar! Med premiumversionen får man upp till 140.000 kr i veterinärvård!

Om man tecknar en djurförsäkring via Refunders länk, klicka HÄR för att komma till den, får man 250 kronor i cahsback för hundförsäkring och 200 kronor i cashback för kattförsäkring. Det är Refunder som ger ersättning efter att du tecknat din försäkring. Erbjudandet gäller till och med 31 juli 2022.

För att kunna ta del av Refunders erbjudanden och cashback behöver man vara medlem! Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp!