Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Tips för ett vårdat hår!

Är du ute efter grymma produkter till ditt hår? Jag har flera produkter som verkligen gör skillnad. På sommaren kan det vara svårt att få till ett vårdat hår då sol och bad i havet sliter, men det finns produkter som hjälper till på vägen!

Har du en trött ton på håret men vill inte färga det? Då har jag tips för blondinen! Kevin Murphy har schampo och balsam som ger håret en kallare ton, men också andra produkter som stärker håret. Jag har använt dessa produkter i många år och går alltid tillbaka till flera av dessa produkter. Vill alltid ha schampo, balsam och oljan i badrummet. Produkterna hittar du hos Lyko som alltid ger återbäring och just nu får ni 4% tillbaka på hela köpet via Refunder.

Allmänna tips om hur du bör ta hand om ditt hår!

  • Använd inte för mycket balsam: Det kommer göra att ditt hår kan upplevas som tungt och blir fett betydligt snabbare. Applicera endast i topparna och skölj ut noga. Ett annat tips är att hitta ett lättare balsam om du har finare hårstrån, och för tjockare står kan du ha ett fetare och lite tyngre balsam.
  • Var noga när och hur du använder gummisnodd: Om du vill ha håret uppsatt när du går hemma välj då en skonsam framför snygg! Det finns dock dem som är båda. Jag älskar stora tofsar och de sliter mycket mindre på håret än en smal liten gummisnodd. HÄR & HÄR hittar ni mer skonsamma tofsar!
  • Värmeskydd: För ett vårdat hår är värmeskydd viktigt. Det är viktigt att skydda håret mot värme när du använder plattång, fön eller värmeverktyg. Värmen är skadlig för håret, men med ett bra värmeskydd slipper du oroa dig. HÄR hittar du fler värmeskydd!
  • Rengör din hårborste: Detta är något som många glömmer, inklusive jag själv! Att rengöra sin hårborste är viktigt då du har bort damm, gamla hårrester och annat som satt sig i borsten. Lägg den i varmt vatten med schampo och dra bort de saker du kan, ett annat tips är att ta en ren liten tandborste och skrubba med på borsten. Såklart är det lättare/ svårare beroende på vilken borste du har.

Ett vårdat hår kräver bra produkter!

För att komma till alla Kevin Murphys produkter via Lyko gå in på länken HÄR. Alla schampon från Kevin Murphys produkter är färgbevarande! Hur bra?

Kevin Murphy Blonde Angel Schampo finns HÄR och balsam HÄR. Eliminerar effektivt oönskade gula toner och ger håret en kallare ton. Jag brukar använda detta schampo ett par gånger i veckan och låter det sitta i ca 5-15 min innan jag tvättar bort det. Därefter applicerar jag balsam och låter de sitta 5-10 minuter innan jag sköljer ur det.

YOUNG.AGAIN Olja för håret HÄR ! Skäm bort dig själv med ett vackert, mjukt och följsamt hår. Används dagligen för att ge håret glans och skydd mot värme och yttre påverkan. Applicera YOUNG.AGAIN i nytvättat hår innan stylingprodukter appliceras. Du kan även använda en liten mängd olja i torrt hår för att ytterligare jämna ut håret och ta bort eventuell flygighet.

Kevin Murphy Repair Me är en serie med återuppbyggande, återfuktande och stärkande schampo med kraftfulla proteiner från bambu, aminosyror från silke, antioxidanter och enzymer som skyddar håret och varsamt tar bort föroreningar och gör det mjukt och följsamt. HÄR hittar du ett paket med dessa produkter!

För mer inspo! Följ mig på Instagram under: Raagna eller gå in på länken HÄR för att se mina favoriter ansluta till Refunder.

Ha de fint!