Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

TIPS PÅ SNYGGA SKIDKLÄDER

Hej på er kära Refunder-läsare! Jag är precis hemkommen från ett par härliga dagar i ett vitt och snöfyllt Oslo. När alla skidtävlingar dragit igång för säsongen kan vi alla konstatera att Norge är i en klass för sig. Min pojkvän är norsk och lyckades självklart övertala mig till att följa med på en runda i längdskidsspåret.

 

Solen sken, snön var nylagd på marken och luften var krispig. En härlig runda OM jag inte hade klätt mig i alldeles för kalla kläder. Det närmar sig veckor av skidsemester till alperna eller svenska fjällen så den här veckan tänkte jag passa på att tipsa om snygga skidkläder att bära i backen eller i spåret! Om du, precis som jag, inte är lika haj på vintersporten som norrmännen så kan vi i alla fall få glänsa i våra kläder i backen.

Jag hade lätt valt att åka runt i en hel overall, så ballt! Skidkläder är inte de billigaste kläderna att beställa hem till garderoben så se till att handla via Refunder för att få återbäring på ditt köp. Hos butiker som JD Sport och  J.Lindeberg hittar du mängder med snygga skidkläder!

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina