Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Från ett stort gym i Sverige- till ett litet hotellgym på Cypern

Hej eller haj som vi säger nere i Skåne. Evelina heter jag och ni hittar mig på  instagram bergevievelina och blogg nouw.com/bergevievelina där ni får följa med i min vardag med;
TRÄNING

MAT-TIPS

OCH LIVETS GLADA STUNDER

Det senaste året har jag varit utomlands och jobbat som personlig tränare och gruppträningsinstruktör för Ving, där jag var på Cypern över sommaren och Gran Canaria över vintern. Mitt år utomlands har varit utmanande och lärorikt, speciellt inom min träning. Från att träna på ett stort gym i Sverige som är uppdaterad med de senaste maskinerna, till att vara begränsad till ett litet hotellgym. Men bara man är kreativ och hittar rätt hjälpmedel så kvittar det om man tränar på ett gym eller hemma i vardagsrummet. Ett hjälpmedel som jag vill tipsa om till träningen är miniband, som har varit min bästavän det senaste året. De går att använda för att träna styrka för ben, såväl som armar. Video på träningspass med miniband hittar ni på min instagram.

Minibanden jag använder mig av kommer från Bootybuilder och kommer i 3-pack med light, medium och heavy = det finns ett för alla och är anpassningsbart utifrån vilken övning du ska köra. Du hittar minibanden på Gymgrossisten.

Jag hoppas att jag kommer kunna inspirera er med träningsinlägg här på Refunder framöver och om ni har några önskemål inom kategorin som ni är nyfikna på och vill att jag tar upp får ni gärna lägga en kommentar!