Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Träning, vikt och annat på Matsmart!

 

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Här är det bara fint och jag njuter faktiskt att tiden just nu. Knopparna på träden växer för vare dag som går och solen vill verkligen visa sig nu. Mysigt!

Här kommer lite tips och inspiration till er!

Visst är det så att allting har blivit dyrare, eller hur. Det märks i butikerna och på nätet. Men en hemsida som fortfarande håller vad dem lovar är Matsmart. Det finns storpack av diverse saker till riktiga fyndpriser om man jämför med vad det skulle kosta i butiken.

Det är verkligen ett bra koncept. Rea ut varor som annars skulle ha kastats på grund utav olika anledningar. Ibland kan det vara kort datum, eller så kan det vara att det är felskriven etikett på paketen eller att den helt och hållet saknar etikett.

Här nedan listar jag det som finns just nu, detta kan komma att ändras då det är många köpgalna miljövänliga människor där ute.

Detta inlägget är i samarbete med Matsmart och dem har just nu 3% cashback på deras hemsida om du handlar via Refunder. Äta bör vi, annars dör vi och handla mat ska du ju ändå göra. Varför inte gå in på matsmart och se över deras utbud, du får så mycket mer till en billigare summa. Det är verkligen ett smart val. Det smakar precis lika bra om inte bättre när du vet om att du sparat massa pengar….

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E